Este foarte important ca noi să putem șterge fața în prima și ultima oră a zilei, pentru a elimina impuritățile. Hidratarea este, de asemenea, este important pentru a obține o piele mai fina, sanatoasa si stralucitoare

foto3Fata-este o parte importantă a corpului nostru. Acesta este primul lucru la care ne uităm, atunci când cunoaștem pe cineva și de la faptul că avem tendința de a vă faceți griji că va fi bine, când am plecat, am cu oamenii și așa mai departe

Fața noastră în timpul zilei este expus la tot ceea ce ne înconjoară: o varietate de temperatura, frig și căldură, umiditate, vânt, păr pe care le puteți de mai sus, pe mâinile și hainele cu care rozamos și așa mai departe, de Aceea este foarte important să aibă speciale de îngrijire a tenului, pentru a menține hidratat și sănătos în timpul vieții noastre.

TRATAMENTUL PIELII DE ZI CU ZI

Că pielea feței noastre rămâne hidratată, elastică și cu atenție, se recomandă în fiecare dimineață să te trezești, lavemos fața noastră cu o mulțime de apă rece. Astfel, pielea noastra va răci, ajutând, de asemenea, relaxa mai repede și de a îmbunătăți circulația sângelui.

Pentru îngrijirea pielii feței este mult mai eficient, este bine, după spălare, hidratarla cu o crema speciala pentru fata, oferind un masaj usor.

Seara, înainte de culcare, trebuie să treacă prin aceeași procedură. Este important ca o persoană a rămas curat toată ziua, spălându-vă cu multă apă, îndepărtând resturile de machiaj sau impuritati, care ar fi putut fi.

Din nou, în mod ideal, aplica o crema hidratanta, potrivita pentru toate piese de persoane, pentru o noapte, pielea va absorbi toate substantele nutritive din crema si hidrate și de ajustare.

Un alt aspect important de a păstra în minte, îngrijirea tenului, ca parte a acestuia, este buzelor noastre. Ar trebui să păstrați-le cu de zi cu zi cu cacao sau crema de buze, pentru a le menține hidratat și nu se usuce prea.

foto4

SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Două mici trucuri pentru frumusete este prezent în fața noastră, nu lăsând la o parte de sănătate:

  • Pentru aplicarnos parfum sau koln, care le folosim, de obicei, se pot pune câteva picături pe o crema hidratanta care vom aplica dimineața. Astfel, crema va fi amestecat cu aroma, mirosul va rămâne la ea, și, prin urmare, pe toata fata, dar, în același timp hidratata.
  • Pentru ca buzele noastre au fost libere de impurități și pielecillas, și moale, puteți efectua perii noastră periuta de dinti pentru ei, delicat, de două ori pe săptămână. Prin urmare, suntem mult mai profund, și să rămână moale.